Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Ärligt talat, jag är så trött.

av Annika Marklund

Jag är så trött.

Inte bara just nu, för att det är natt, alltså. Utan hela tiden.

Sedan jag klarade uppkörningen i onsdags förmiddag har jag varit konstant dödstrött, hungrig, matt och yr. Att jobba har varit på gränsen till omöjligt. Vanliga telefonsamtal får mig att börja gråta. Jag orkar inte.

Det enda jag vill säga med det här inlägget är att det har varit väldigt mycket för mig de senaste veckorna, sådant som är lättast att inte skriva om, och jag skulle behöva vila lite. Så ser ni inte alltför mycket av mig här de närmaste dagarna, ja, då är det därför.

(Men idag har varit en väldigtväldigtväldigt fin dag.)

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB