Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Äsch då.

av Annika Marklund

Försökt skriva krönika hela dagen men det är alldeles tomt i huvudet.

Två av mina Harry Potter-böcker är borta. Nummer fyra och sex, goblet of fire och half-blood prince. Letar överallt, i alla ouppackade kartonger gömda i garderober, men de finns ingenstans. Så nu måste jag köpa nya. Det gör förstås inte så mycket – går på två hundra kronor på Adlibris – men det betyder ju att jag måste vänta. Jag vill inte vänta. Jag vill läsa! När jag är inne i HP-världen kan jag liksom inte bara kliva ut och läsa någonting annat. Jag måste läsa från början till slut. Snälla Adlibris, skicka dem snaaart.

Krönikan vill inte bli skriven. Varenda liten mening blir dålig. Lika bra att gå ner i köket och laga fläskpannkaka så länge, låta texten ligga till sig. (Som om det skulle hjälpa. Well, hoppet är det sista som lämnar människan, och så vidare.)

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB