Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Nästan helt ny.

av Annika Marklund
nyklippt.jpg solsolsol.jpg

Ja, kolla vad ny jag är! Alldeles nyklippt, nya byxor (Monki) och ny tröja (Lindex).

Precis innan jag skulle klippa mig, nere på Hårstudion här i Stjärnhov, fick jag plötsligt för mig att jag skulle bränna in till Eskilstuna och ekipera mig lite. Det blev två stickade tröjor från Lindex och de här löjligt bekväma byxorna (och en del annat) från Monki – jag har ett par likadana i mörkblått som jag har på mig varje dag. (Jo, varje dag.) Tyckte att det var dags att unna mig ett par till, den här gången i grått.

Hmm. När jag tänker efter så har jag en exakt likadan tröja som den på bilden också, fast i vitt med blå ränder. Den har jag också varje dag. Kul att jag varierar mig lite.

Och luggen blev äntligen, äntligen som jag ville! Tänk att den enda frisör som hittills lyckats förstå hur jag vill ha den bor några hus längre ner på min gata.

Förresten så är jag en smula avundsjuk på er som bor i Eskilstuna och kan gå in på Monki precis när ni vill. Inte nog med att alla plagg som försvinner direkt i Stockholm finns kvar där – personalen är dessutom trevligast och sötast någonsin.

Fast i och för sig… min ekonomi är ansträngd nog som det är. Nog lika bra att alla butiker ligger på behörigt avstånd härifrån.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB