Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

Tukos distraktion.

av Annika Marklund
nagellack.jpg

Jag är verkligen fånigt nöjd med att jag har målat naglarna turkosa. Har inte haft nagellack sedan… någon gång i höstas, måste det ha varit. Känner mig så uppstyrd när jag har nagellack. Som att jag är en sådan där sorglös, ordningsam person som bryr sig om detaljerna.

Det bästa är att nagellacket fungerar utmärkt som distraktion. Varje gång jag ser mina naglar (vilket är mest hela tiden, eftersom jag mest sitter och skriver vid datorn) glömmer jag bort att mitt hem är obehagligt likt en soptipp, att mitt liv rasat ihop och är långt ifrån återuppbyggt igen, att vattenskadan kommer att kosta löjeväckande många hundra tusen att fixa.

Istället, jag ba’: ”mina naglar är turkosa! Shit vad uppstyrt.”

Och så sitter jag här och är nöjd ett ögonblick eller två.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB