Beautifulones

en blogg skriven av Annika Marklund

Startsida / Inlägg

P.O. Den Store.

av Annika Marklund
idolbild.jpg

idolbild2.jpg

I tisdags kväll hade jag de alldeles sanslösa turen och äran att få träffa och umgås med min allra största hjälte. Förstår ni hur sjukt stort det kändes? Ungefär såhär stort:

<————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————->

Jag fick återigen bekräftat att jag är kass på att spela cool och nonchalant när jag hamnar ansikte mot ansikte med människor jag verkligen beundrar. Det blev många hysteriska fniss och tungvrickande ordsnubblingar. Men P.O. Enquist hade en ängels tålamod och var imponerande överseende. Han kanske är van vid rodnande fangirls. Han har ju varit med ett tag.

Stort var det i alla fall. Sjukt stort.

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Lukas Jacobson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB