Startsida / Inlägg

Sugen på naturell fil – men sockrar du?

av Bengt

Det här är märkligt. Men igår när jag shoppade veckans mat slog det mig att jag var sugen på Verums naturella hälsofil, den med nästan inget socker och 0,5% fett.

Tidigare i mitt liv har jag alltid varit sugen på det sockriga och smaksatta. Inte naturellt. Naturella produkter har jag knappt kunna äta tidigare, åtminstone inte utan en rejäl portion socker och sen flingor på det. Och på tal om det…är det någon som sockrar sin fil idag förresten, eller hör det till en svunnen tid? Känns ju faktiskt lite sjukt att hälla på socker på filmjölken. Men så gjorde man iaf när jag var liten. Då hade man alltid socker till filen. Men är det så idag? Tvivlar nästan på det.

Hur som helst kände jag ett sug efter den naturella Verumfilen. De andra smaksatta filerna kände jag nästan ha blivit för sliskiga. De som jag tidigare älskade, från diverse olika tillverkare. Nyttigt och gott! Hur ofta hänger det ihop egentligen? Men jag klagar inte. Hoppas det håller i sig 🙂

Verum Hälsofil naturell

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jenny Åsell och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB