Startsida / Inlägg

Vilken brudmagnet!

av Bengt

Helt sjukt. Men jag måste berätta om en av mina nya medarbetare som jag lärt känna nu i sommar och höst.

Han ser ut som vilken normal person som helst. Normala kläder, normal kroppsbyggnad och helt normalt utseende. Skulle säkert kunna plocka ut tio till som ser ut som honom här där jag är just nu. 

Men något är märkligt. Det är något som skiljer honom från mängden. Och det är alltså helt galet. Men vart vi än är, vart vi än åker, vart vi än går…så kommer det fram tjejer till honom. Och handen på hjärtat, hur många gånger i ens liv kommer egentligen en tjej fram till en kille? Det händer knappt. I alla fall inte i mina kompisgäng. Ett par gånger per år kanske…max…men denna kille är helt oöverträffad. Han har något som jag själv inte kan se vad det är. Något magnetiskt som bokstavligen får tjejer att dras till honom i klasar. Och det vart han än är någonstans.

Var med in på Hemköp förra veckan. Då plötsligt fick jag se 7-8 tjejer samlas vid frysdisken och fnittra… 5 minuter senare stod han där och snackade med dem. Lämnade dem för att betala och när vi äntligen kom ut på torget, stod tjejerna där och fnittrade och väntade på honom. Tjejer som han aldrig tidigare hade sett innan detta.

Han pratade lite med dem och fick genast telefonnummer och en dejt med en av tjejerna. När vi sedan gick vidare och till slut stannade till vid en frukthandlare så tog det inte många minuter förrän ytterligare tjejer dök upp. 

Var vi än går, vart han än är, så kommer dessa tjejer från ingenstans och söker liksom upp honom. Tar första steget och försöker få hans telefonnummer, eller en dejt.

Idag stod det 10-15 tjejer och väntade på honom. Han vågade inte gå ut. De hade varit där hela dagen sa han. När han frågade vad de gjorde så sa tjejerna ”det är ju så fin utsikt här”.

Och igår kväll när jag tog en promenad och han var med så märkte jag att nästan varenda tjej som vi mötte slängde stora blickar efter honom. Han måste ha den där ”grabb-looken” som kanske i mäns ögon skulle motsvara en jätteblonderad tjej med stora bröst tighta kläder i pastellfärger och solbränna. Något som får i princip varenda kille att vända på huvudet…

Det skumma är dock att jag kan inte se detta. För mig är han vilken normal person som helst. Det är det som är så skumt. Vad är det alla tjejer ser som inte vi grabbar ser? För ingen av mina kamrater kan heller förstå detta…

Och när han jobbar, och träffar folk, så är det mer regel än undantag att han får telefonnummer…nu senast hade han ”bara” fått 3 telefonnummer på en dag.

Visst har jag sett att några av mina vänner har det där lilla extra som får tjejern att ta initiativ och komma fram…men i den här personens fall är det extremt. Och jag blir inte klok på det. Kanske någon här har ett svar på gåtan? Vad skiljer dessa personer från oss andra vanliga dödliga?

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jenny Åsell och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB