Arkiv för April 2010

- Sida 1 av 2

Skifuntastic och kycklingklubba

av Bengt
IMG_3107.jpg

Kycklingklubba och potatissallad till lunch. Blir mer och mer folk för varje minut som går. Härligt att jobba ute idag.  Ikväll all-in @ Högfjällshotellet. C u there! 😉 

Morgonskidåkning på manchester

av Bengt
IMG_3104.jpg

Idag kan man inte klaga på vädret. -2 grader, vindstilla, strålande sol och inte ett moln så långt ögat kan nå. Morgonskidåkning på manchestersnö den 24 april. Inte helt fel. Sälen e bra! 🙂

Pistvakt

av Bengt
IMG_3073.jpg

På plats i Sälen. Pistvakt @ Mr & Ms Lindvallen idag. Bra väder 🙂 

Mazarin, chokladmousse, mazarin, glass med chokladsås

av Bengt

Ingen träning idag heller och igår blev det bio efter jobbet. Svängde förbi ICA Maxi i Skärholmen för att köpa en rejäl frukost åt kontoret inför morgondagen. Sen hem och äta kvällsmat. Ikväll blev det en mazarin och en liten burk chokladmousse. Smakade som tur var riktigt illa. Lågbudget och dåliga ingredienser. Eller…prismässigt var det ju ett rent rip off, men ingrediensmässigt lågbudget. När jag tänker efter så blev det även en mazarin före lunch. Och en glass på McDonald´s med chokladsås vid 15-tiden som tröst för ett inställt möte. Och för att det var så varmt och soligt ute. Mazarinen före lunch köpte jag därför att cafét på hamnterminalen inte hade något annat i mindre klass. Annars var det bara toast och riktigt mat. Det slår mig att förmodligen hade en portion riktig mat haft mindre kaloriinehåll än den där mazarinen. Dumt. Onödigt. Till lunch blev det dessutom en burgare. 150 gram med dubbel ost. Förvisso utan pommes och med vatten istället för coca-cola, men ändå…. Och till middag var jag nära att beställa en pizza… bara för att det var enkelt. Som tur var hade de stängt. Men istället blev det som sagt mazarin och choklad mousse. Jag tog även en burk med fruktblandning och lite verum hälsofil på detta. Och några glas vatten.  Snacka om överskott av kalorier. Visst..har promenerat en hel del idag…men dessa kaloribomber hade man behövt springa ett par, tre mil för att bli av med. 

Hoppas verkligen komma igång med träningen snart igen. Ska försöka ta mig ut till landet och hämta rullskidorna och sen lämna in dem någonstans för service så att de fungerar att åka på igen. 

Dåligt med träning igen

av Bengt

 Hade en riktigt tung vecka efter Sälenhelgen. Men nu är sömnen så gott som återhämtad. Tyvärr har träningen blivit lidande men har lyssnat på rådet att även försöka hinna med det sociala (utöver facebook). Så då ryker lätt. Några kvällar i veckan där man skulle kunnat ha sova eller träna. Men får försöka ta igen det med några rejäla längdpass i helgen. Drar upp till Sälen igen då.

Sida 1 av 2
  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB