Startsida / Inlägg

Därför har Tom Hanks fått diabetes

av Stefan Hedmark
cast_away

I går kväll avslöjade Tom Hanks under sitt besök hos Letterman att han lider av diabetes, skriver Hollywood Reporter. Han fick veta det under ett besök hos doktorn för ett tag sedan. Hanks, 57, har under tjugo års tid haft besvär med högt blodsockervärde och nu har det alltså blivit värre.

I klippet här ovan från CBS morgonprogram i morse spekulerar man i att det kan bero på att Hanks har gått upp i vikt och förlorat kilon i jobbet ett antal gånger. Exempel som nämns är ”Tjejligan” (1992) där han fettade till sig med över 13 kilo för att spela bedagad baseballtränare, samt ”Cast away” (2000) där han gick ner 25 kilo för att övertyga som skeppsbruten.

Stjärnans läkare har sagt åt honom att det är viktigt att han har koll på sina kilon framöver och att det mest idealiska vore om han vägde ungefär lika mycket som han gjorde i high school.

– Då skulle jag inte ha diabetes. Jag sa till min doktor ”Jamen, då kommer jag att fortsätta ha diabetes, för det finns inte en chans att jag kan väga som jag gjorde i high school”, sa Hanks till Letterman i går.

När talkshowvärden frågade vad stjärnan vägde i high school blev svaret ”43 kilo”.

Foto: Fox

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB