Startsida / Inlägg

Ny trailer: Baksmällan – gubbversionen

av Stefan Hedmark

”Last Vegas”, svensk premiär den 29 november.

”Let’s party like it’s 1959”. Indeed. En ny trailer har kommit för den här komedin som verkligen ser ut som en ”Baksmällan” för seniorpubliken. Och med en rollista som består av Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman och Kevin Kline känns det som att de kommer att bära det mesta, även om manuset kanske inte är på topp.

Manusförfattaren Dan Fogelman skrev ”Crazy, stupid, love”, men den här filmen, om fyra gamla polare som återförenas inför ett bröllop i Las Vegas, ser ut att vara lite lättare att förutspå handlingen i. Jag är ändå peppad – för stjärnornas skull.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB