Startsida / Inlägg

Smygtitt på nyinspelningen av ”Breaking bad”

av Stefan Hedmark

”Breaking bad” är slut och visst sörjer vi alla. Men serien lever vidare – i Colombia. Där har man beslutat att göra en egen version av ”Breaking bad” som ska heta ”Metástasis”. I stället för Walter White får vi därmed Walter Blanco. Enligt Hollywood Reporter ska den här varianten vara mer ”mainstream” för att passa sydamerikanska smaker.

Ovanför ser ni första trailern. Och det är så häpnadsväckande uselt att man har svårt att tro på det här som ett verkligt projekt. Hade Leslie Nielsen haft huvudrollen som Walter skulle det se mer logiskt ut…

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB