Startsida / Inlägg

NBC mörkar sitt Conan-fiasko

av Stefan Hedmark

I går släppte NBC en trailer inför övergången mellan Jay Leno och Jimmy Fallon som värd för deras klassiska ”Tonight show”. Klippet visar inte så mycket nytt, utan tanken är att det dels ska understryka historiens vingslag, dels peppa inför Fallon. Klippet går igenom alla de gamla legendariska värdarna… eller… hmmm. Vänta nu lite. Var det inte en rödhårig kille ett kort tag också?

Det här är ju andra gången som Jay Leno slutar. Förra gången blev det fullständig pannkaka av det hela och NBC:s pinsamt usla hantering av krisen ledde till att Conan O’Brien, efter bara ett halvår, tvingades sluta som värd för ”Tonight show”. Det är något som NBC uppenbarligen helst vill glömma. I klippet ovanför syns han i en pliktskyldig sekund.

Jimmy Fallon tar över ”Tonight show” den 17 februari.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB