Startsida / Inlägg

Hollywood eller Monaco?

av Stefan Hedmark

En ny trailer har kommit för ”Grace of Monaco”. Filmen kommer att följa furstinnan under en tid i början av 60-talet då hon tydligen tvivlade på om hon ville fortsätta sitt liv i Monaco eller återvända till Hollywood och återuppta sin insomnade filmkarriär. Samtidigt befann sig furst Rainier i strid med Frankrikes president om Monacos självständighet.

Regissören Olivier Dahan är mest känd för att ha berättat historien om Edith Piaf i ”La vie en rose”. Det är omöjligt att säga baserat på en trailer om själva filmen blir lika tjusig (härliga vyer av Monaco), men det ser lovande ut. Man kan ju hoppas att den här berättelsen har mer fart i sig än ”Diana” förra året. Förhoppningsvis kommer Nicole Kidman och Tim Roth att vara mycket solida som fursteparet.

Det är oklart när ”Grace of Monaco” kommer till Sverige, men filmen har premiär i flera länder lagom till sommaren.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB