Startsida / Inlägg

Så här cool vill Cannesfestivalen vara

av Stefan Hedmark

Snart kommer Cannesfestivalen att presentera årets program, men redan nu har en teaser släppts i form av en affisch. Det är en hyllning till Marcello Mastroianni i Fellinis ”8½” (1963) – och den är väldigt snygg:

cannes-film-festival-poster

Årets festival sker den 14-25 maj. Den kommer att öppna med en visning av ”Grace of Monaco” med Nicole Kidman. Årets juryordförande är Jane Campion. På grund av EU-valet den 25 maj kommer priserna att tillkännages dagen före. Som vanligt kommer Nöjesbladet att finnas på plats.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB