Startsida / Inlägg

En silverräv i sommar

av Stefan Hedmark

Jo visst finns det utrymme för biofilmer som riktar sig åt en äldre publik. Till och med på sommaren, då annars superhjältar, tonårskomedier och Godzilla krossar konkurrenter som om de vore käglor på en bowlingbanor. I går kom en första titt på en ny sommarkomedi med Michael Douglas och Diane Keaton:

”And so it goes” kommer säkert att tjäna på sin stjärnlyster, men den här trailern är mest en axelryckning. Det är ”När Harry träffade Sally”-regissören Rob Reiner som ligger bakom filmen, men det var länge sedan han gjorde något riktigt bra. Manusförfattaren Mark Andrus skrev en gång ”Livet från den ljusa sidan” (1997)… och nog tycks Michael Douglas skitstövel-aktige huvudrollsfigur låna en del drag från Jack Nicholson i den filmen.

Det är ännu oklart när ”And so it goes” kommer till Sverige; i USA har den premiär den 11 juli.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB