Startsida / Inlägg

Första trailern för Taken 3

av Stefan Hedmark

Jag ska inte avslöja för mycket av handlingen i ”Taken 3”, men det finns en rejäl spoiler i början av den här trailern. Det är dock själva startpunkten för Bryan Mills (Liam Neeson) nya äventyr, så det är svårt att undvika. Väl uppbyggd trailer där den forne agenten hamnar i sin värsta knipa någonsin (but of course)… men risken är väl stor att luften pyser ur det hela som det gjorde i ”Taken 2”.

Stora pengar lär den dra in ändå. Neeson är fortfarande het. Just nu går thrillern ”A walk among the tombstones” på amerikanska biografer (svensk premiär den 17 oktober) och nästa år dyker han också upp i actionrullen ”Run all night” där han spelar en gammal lönnmördare som måste skydda sin familj mot forna uppdragsgivare. Låter som att Liam kommer att harva vidare i ”Taken”-träsket så länge publiken vill och kroppen håller.

liam-neeson-kill-map-1.0

För någon vecka sedan släppte Universal ovanstående karta, ett dokument över den irländske stjärnans bloddrypande globala dominans. Mest folk har han dödat i Frankrike i första ”Taken”.

Svensk biopremiär för ”Taken 3” blir det den 15 januari.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB