Startsida / Inlägg

Alla Halloween på två minuter

av Stefan Hedmark

Snart är det halloween och via MovieWeb och YouTube-kanalen Cinefix får vi en rasande hastig färd genom ALLA ”Halloween”-filmer som har gjorts, från det mästerliga John Carpenter-originalet till Rob Zombies kassa uppföljare till sin egen reboot från 2007. Varsågod, vik två minuter till David Kantrowitz animation.

Blir det några fler filmer? Cinemablend rapporterade i augusti att det kan bli en andra uppföljare till Zombies reboot, men han har vid tidigare tillfällen sagt ”aldrig i livet” till att själv regissera fler ”Halloween”-rullar. Men, men… det kan vara så att han är involverad i manusstadiet till en ny film.

Michael Myers kommer säkerligen tillbaka på ett eller annat sätt. Enligt sajten The Numbers har samtliga filmer sammantaget dragit in 363 miljoner dollar på biografer världen runt.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB