Startsida / Inlägg

Robert Downey Jr låter knytnävarna tala

av Stefan Hedmark
Skärmavbild 2014-10-29 kl. 02.13.17

Så här livat på scen blev det i Los Angeles i går när Marvel Studios presenterade en fullmatad plan över hur de ska peppra oss med superhjältefilmer de kommande åren. Sent i går kväll räknade vi upp nyheterna på Nöjesbladet.

Som synes fanns både Iron man, Robert Downey, Jr, och Captain America, Chris Evans, på plats – och de ser ut att vara sugna på en fajt. De kommer att drabba samman i den tredje ”Captain America” som får undertiteln ”Civil war”. Fansen vet att det handlar om en populär story i serietidningsvärlden där Captain America och Iron man hamnar på motsatta sidor.

Av alla nyheter i går är det den här filmen jag ser mest fram emot. Kan bli riktigt göttigt.

Nästa Marvel-film är ”Avengers: Age of Ultron” som får svensk biopremiär den 24 april.

Foto: AFP

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB