Fråga stylisten!

Puh! Vilken vecka! Jag har planerat och fixat Fogias pressvisning, sprungit på andra pressvisningar (se höstens trender på min Instagram helena_aro) och i morgon fredag och måndag har jag fotograferingar.

Så ledsen att jag inte varit så aktiv här på bloggen. Men jag har fått massor av härliga inredningsfrågor som jag blir SÅ GLAD FÖR (fortsätt skicka frågor på helena@helenaaro.se)!

Här kommer en fråga från Kerstin:

Hej Helena!

Jag har en stor hall, nästan som ett genomgångsrum, så den är helt omöjlig att möblera plus att det finns en trappa till övervåningen. Hela hallen är omysig, kal och ful. Har du några bra tips? Kram, Kerstin

Hej Kerstin!

I USA är stora hallar och entréer mycket vanligare än i Sverige. En stor fotpall i mitten, eller ett runt bord där man alltid har en vas med säsongens blommor, gröna växter, speglar och en intressant fotovägg gör hallen mer levande. Spana in bilderna, hoppas du hittar lite inspiration!

hall

Ett bord i mitten med säsongens blommor är alltid välkomnande i en hall. Bild lånad från Home Design.

hall

Fotoväggar är alltid effektfulla. Bild lånad från bloggen Inspirationforhome.hall

hall

Tråkiga trappor kan man också piffa med att göra en tavelvägg.

hall

En björkstam eller trädstam kan bli så effektfullt i ett rum som inte har så mycket andra saker! Bild lånad från Bromeliadliving.

hall

En fotpall/ ottoman är både snyggt och praktiskt i en hall. Spana in hur snyggt det är med gröna växter i en hall! Bild lånad från Theglassfactory.

hall

Återigen blommor på ett bord i mitten! Snyggt!

hall

Eller bara stora, effektfulla bokstäver, också snyggt!

Ha en fin torsdag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma