Trendiga zebraränder!

I dag gick Formex av stapeln. En intervju och trendspaning med mig hittar du HÄR.

Formex är mässan dit alla butiksägare runt om i Sverige och norden vallfärdar för att köpa in prylar till sina butiker. Så på Formex kan man hitta allt, från marina detaljer, belysning, trendigt danskt, sidenblommor, smycken, trädgårdsdetaljer, allt för barnrummet osv osv.

Så det gäller ju att hålla tungan rätt i mun, och skjuta ut sina känselspröt för att hitta trender och hitta vad som är på gång. En trend som ligger och kokar under ytan och som det är lite svårt att få tag på prylar till är zebramönstrat. Safaritrenden med koloniala inslag har varit i hetluften ett tag, men att matcha den hemma är inte helt lätt. Svart, vitt, grafiska mönster och med mässingdetaljer funkar jättebra till denna stil.

Skärmavbild 2014-01-15 kl. 19.03.55

Oscar & Clothilde har denna underbara zebrakudde i svart och vitt.

Skärmavbild 2014-01-15 kl. 19.05.06

Kohudar med infärgade djuriska mönster såsom zebra, giraff, leopard osv finns hos Igt collection (info@igt.se)

Skärmavbild 2014-01-15 kl. 19.04.35

Hos H&M kan man hitta enstaka zebramönster, dessa kuddar kostar endast 79,50 kr!Skärmavbild 2014-01-15 kl. 19.49.24Och i det stora landet i väst håller gurun Jonathan Adler till, han har hajat det här med zebra mönster…. spana in dessa läckerbitar…. fat, brickor,badrumsmattor, muggar osv….

jonathan adler

Ha en skön onsdagskväll vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma