Min nya fotovägg!

Ni som följer mig, såg det på Instagram igår, hur jag plötsligt fick för mig att samla alla mina släktfoton på en vägg här hemma.

Och normalt kanske man ska tänka till lite innan man gör en fotovägg, vara lite strukturerad, men jag började bara spika och borra. Orkade inte vara så duktig. Så jag tog de stora ramarna först… och tänkte.. ”jag löser det under tidens gång, det är ju bara några tavlor”…

Jag är inte riktigt klar, tre små tavlor ska fortfarande in, till vänster och där nere… men visst blev det rätt ok för att få en spontan ”göra-en-fotovägg-attack”?

fotovägg, photowall

Ledsen för dålig bildkvalité… men så här såg det ut när jag började… satte dem helt på måfå på väggen…fotovägg, photowall

 

Ha en fortsatt fin torsdag!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma