Magisk morgon!

I dag är det vår! Denna magiska sol gör saker med våra kroppar och sinnen. Allt känns lite roligare, lite lättare och man lyfter blicken från asfalten, möter andras ögon, tittar upp, kisar med ögonen och möter fågelkvitter. Man slår sig ner en stund, insuper solens varma strålar…. och just där är jag nu.

Här sitter jag, köksfönstret står helt öppet, solen slukar sig in över köksbordet… och jag är rätt mållös just nu, jag bara njuter!

Jag älskar citat och visdomsord, det gör en påmind om vår verklighet…. här är ett klokt som ligger sparad på min dator….

lene bjerre, citat, visdomsord

 

De vackra flaskorna och vaserna på bilden kommer från danska Lene Bjerre.

Här är två bilder jag tog nere vid Strömma kanal denna morgon, man blir ju varm i hela kroppen!

skärgård, värmdö, strömma kanal, skärgård, värmdö, strömma kanal,

 

Nu gäller det att fånga dagen!

Ha en underbar dag, vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma