Industrikök med cool förvaring

Allt blir inte som man alltid tänkt sig. Ikväll skulle jag göra ett långt och härligt inlägg om förvaring. Tjaaa, det går inte. Min laddkabel till datorn ligger på övervåningen, som just nu är avspärrad för vi håller på att måla om golvet där…. Så jag har cirka 10 minuter på mig att göra ett inlägg, som jag lovat, innan datorn laddar ur!

Så snabbt letar jag i mina mappar på datorn och hittar detta underbara kök som jag fotade för flera år sedan, som har massor av cool förvaring i skön bohemisk & industriell stil. Köket tillhör konstnärinnan Carola Kastman, en person vars tavlor jag avgudar! Spana in dem i bakgrunden på bilderna. Hennes blogg ”Room of creativity” hittar du här.

Och överallt i hennes kök hittar man cool förvaring, från den långa knivmagneten på väggen, till hängarna uppe i taket, de öppna hyllplanen, gallret med krokar, tavelhyllorna, alla boxar och lådor och så hyllan ”Omar” från Ikea som Carola har som skafferi, och som verkar sluka det mesta i köksväg!

industrikök förvaring Slide2 Slide3 Slide4

 

Ha en fin måndagkväll vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma