Tjuvkika på höstens trender!

Oj, oj, oj……… sååååå mycket snyggt att man knappt fattar att det är sant! Höstens pressvisningar har gått av stapeln i Stockholm denna vecka. Med sedvanligt skoskav och lätt förvirrad av all inspiration sitter jag här och ska sammanfatta allt. Och vad är nytt då? Njaaaaa, egentligen inte så mycket. Vi ser de vanliga höstfärgerna lavendel, mörklila, petrol, orange, rött tillsammans med koppar och mässing som vi sett ett tag nu. Men, det börjar bli mer klass på inredningen, det känns inte kitschigt och fjantigt längre, utan fler varumärken andas design och en trendmetvetenhet som vi inte sett förut.

Det roligaste av allt tycker jag är att Åhléns, Rusta och Ellos verkligen överraskar. Varumärken som förr om åren inte levererat speciellt rolig inredning… ligger nu i topp tillsammans med övriga designmärken. Nu kan även gemene man ha råd att inreda trendigt och med en lyxig touch.

Så välkommen att följa med bland höstens nyheter, here we go……

höstens trender Slide28 Slide26 Slide25 Slide24 Slide23 Slide20 Slide21 Slide22 Slide14 Slide19 Slide18 Slide17 Slide16 Slide15 Slide10 Slide11 Slide13 Slide12 Slide06 Slide07 Slide08 Slide09 Slide01 Slide02 Slide03 Slide04

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma