Var är min Buddha?

Jag har en Buddha-ådra i mig. Buddhismen har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag tror på karma som en grundläggande filosofi i livet. Och av någon anledning blir jag alltid glad när jag ser en Buddha.

Och just nu håller jag på att renovera köket hemma. Jag skulle så gärna vilja ha ett stort, maffigt Buddhahuvud någonstans i mitt industriella, grå och svarta kök. Ett slitet eller rostigt Buddhahuvud skulle kännas helt rätt där. Men HUR SVÅRT kan det vara att hitta ett på nätet till ett rimligt pris? Gaaaah, har letat länge nu…… har du något tips vart jag kan hitta ett?

Dessa är ungefär vad jag har hittat, favoriten är den första från danska Lisbeth Dahl.

buddha buddha buddha

Ha en toppentorsdag!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma