Här hittar du marockanskt golv!

Då var det dags igen, för en av alla mina nattliga drömmar om inredning.

Nu i helgen är jag med min son på innebandycup i Uppsala, vi sover över i en skola… behöver jag säga att underlaget är rätt hårt? (Nej jag tog inte med mig en sån där uppblåsbar sak). Men det hårda golvet gav mig en fantastisk dröm om marockanska golv. Det var inte så länge sedan jag gjorde ett inlägg om just dessa vackra golv. Men här kommer mer marockansk inspiration.

marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko

 

Här kan du läsa mitt förra inlägg om marockanskt kakel.

Ha en skön lördag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma