Ny trädgårdsbelysning!

Egentligen fattar jag inte varför vi svenskar är så urbota dåliga på att lysa upp våra trädgårdar. Vi har oftast en belysning vid grindstolpen. Nybyggda hus har gärna något på fasaden, så man ser vart man sätter i nyckeln…. och på sin höjd har vi några futtiga solcellslampor längs någon trädgårdsgång eller rabatt, mest för man inte ska snubbla i mörkret.

Kikade in på Trendstefans blogg ”Eat and greet” idag, där hade han skrivit om spanska Vivias nya trädgårdsbelysning, design Jordi Vilardell och Meritxell Vidal….. Första intrycket kändes helt klart smågalet…. men så tänkte jag hur vackert det skulle kunna bli när det växer humle, klätterrosor eller något annat grönskande…… kan ju bli magiskt rent ut sagt, med skimrande rosenbågar i trädgården!

trendstefan Eat and greet trend vibia

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma