Trä-pyssel

Jag älskar när man får nya idéer till hemmet, sen hamnar tyvärr idéerna allt som oftast längst ned på en lång lista. Älskar den här idéen med en trädstam som man kan ha i hallen och hänga av sig kläder på. Först tänkte jag att jag ville ha en lagom grov trädstam med barken kvar, men så såg jag denna avskalade och målade, faktiskt riktigt snyggt!

Och HK Living, som dessa kommer ifrån, har även de underbara, målade trästubbarna som är perfekta som sidobord.

Detta projekt började jag med för 2 år sedan, vi hade några rejäla stubbar i vår vedbod som jag skalade av, och lät torka i två års tid…. målade dem sedan svarta…. började använda dem lite snyggt…. tills jag skulle flytta på ena stubben nyligen och det var fullt med mögel under…. suck. Känner att jag kan alldeles för lite om trä och dess process. Två år trodde jag i min enfald var länge nog för att bli snustorrt. Vad gör man nu, ska man behandla träet som står nedåt golvet, ska jag sätta på små tassar så det kommer in luft under? Börjar med sistnämnda så får vi se, men snyggt är det i alla fall!

hk living hk2Ha en fantastisk dag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma