Blänkande nyheter från Jonathan Adler!

Idag sitter jag hemma vid köksbordet och jobbar. Pumpar i mig kaffe för jösses vad det känns att hösten är i antågande! Alla mina fyra katter ligger i hopkurade inomhus, istället för utsträckta i morgonsolen på altanen!

Oh well, med hösten kommer även alla höstnyheter ute i butikerna, så det är ju kul!

Amerikanska Jonathan Adler har som vanligt massor av fint. Massor av blänkande detaljer bland alla hans klassiska mönster. Och allt kan ju se väldigt amerikanskt och pråligt ut, men väljer man ut något enstaka ur kollektionen, kan det verkligen skapa pricken över i, även i ett svenskt, vitt och avskalat hem.

TYVÄRR är det inte så billigt, och det är inte många butiker som har Jonathan Adlers produkter här i Sverige, MEN, hittar man det där lilla extra i hans amerikanska webbutik, så skeppar de faktiskt till Sverige!jonathan adler adler2 adler1 adler

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma