Den NYA trenden….

Den industriella inredningsstilen är hur stor som helst. Och den integreras i alla typer av hem, både i mer lyxiga inredningar, liksom de vita, lantliga. Industridetaljer skapar en spännande kontrast till vardagen och de mjuka textilierna som fyller våra hem.

Men, något jag såg både på inredningsmässan Maison et Objet och när jag vandrade runt på loppisar och butiker i Paris så utvecklas industristilen och inspireras nu av laboratorium och sjukvårdsinrättningar. Nästan lite Da Vinci, Einstein och ”den galna professorn” över känslan. Stilfullt men lite mystiskt, mörkt, svart, grått, petrolblått och slitet trä blandas med glasflaskor, uppstoppade djur, världskartor och matematiska diagram.maison et objet

Skärmavbild 2014-09-13 kl. 09.28.51 12 7 10

4 6 8 9 5

En av mina favoriter på mässan i Paris var Tom Dixons monter. Det var uppbyggt som ett laboratorium där man kunde följa processen från typ lerklump till doftljus.

1 3 2

 

Ha en fin dag vänner!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma