Nytt varumärke!

Nåja, nytt och nytt.

Men för mig är det nytt. På mässan i Paris gick jag in i Dialma Browns megastora montrar…. och där så tappade jag hakan. Fullständigt. Jag ville ha allt. Så himla, himla mycket fint. Väl hemma i lägenheten i Montmartre klickade jag mig snabbt in på deras hemsida, hoppfull att någon svensk butik skulle finnas med som återförsäljare. Men ICKE. Det familjeägda företaget som startade Dialma Brown år 2007 har flagshipstores i bl a Italien, Ryssland, Turkiet, Finland, Nigeria, USA, Indien, Ukraina, Ungern, Albanien, Brasilien, Grekland, Libanon och Bulgarien.

Blev mäkta förvånad att det inte finns på fler ställen som i Skandinavien, England, Tyskland osv…..

dialma brown Skärmavbild 2014-09-14 kl. 23.05.03 7 4 6 5 8 2 Skärmavbild 2014-09-14 kl. 23.08.21

Ha en fin vecka vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma