Ett minne för livet.

Olika saker påverkar oss olika mycket.

En resa, barnafödande, giftemål osv, skapar starka minnen och vi utvecklas som människor.

Ibland -oftast- räcker det med mindre saker för att man ska bli upprymd och varm i hjärtat. Möten, närhet, vänlighet, givmildhet, empati…. ja ni fattar. Ett minne som jag förmodligen kommer bära med mig hela livet är när fotografen Angelica och jag åkte hem till Bella och gjorde reportage om henne och livet på fårgården.

Jag hade ingen aaaaaaning om att får är så känsliga och kommunikativa djur. Det var knappt att jag kunde slita mig från tackorna och baggen i hagen…. man ville bara fortsätta borra in huvudet i pälsen, klappa dem och helt förlora sig i tid och rum.

Fårbloggen.se har Bella precis lagt upp hur det är att leva med får under ett år. Och vill du besöka Bellas får så är gården öppen att boka på helger.

Förra helgen låg detta reportage ute i Härligt Hemma, här är några bilder, för er som missade.

fårbloggen Slide4 Slide2 Slide3

 

Ha en fin dag vänner!

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma