Hemma hos Will Smith

Det är svårt att INTE tycka om Will Smith. Han har något varmt och ödmjukt över sig, vänliga ögon och skön humor, trots enorma framgångar och hinkvis med pengar. Hans 72 miljoner likes på FB visar att jag inte är ensam om att gilla Will!

Han föddes den 25 september 1968 i Philadelphia/ Pennsylvania, USA. Han har tre syskon och fadern var kylskåpsmekaniker och mamman jobbade med administrativa uppgifter på en skola. Han struntade i collage för att satsa stort som rapartist, hans smeknamn i skolan var redan då ”Fresh prince”. 1985 gjorde han sitt intåg i den populära tv-serien Fresh Prince i Bel-Air och fick där sedan en fast roll mellan åren 1990-1996.

Vägen in Hollywood har gått spikrakt, han har medverkat i över 20 filmer, och hans filmer har dragit in över 2 miljarder dollar i USA, och 2,4 miljarder dollar i resten av världen. Enligt Fortune Magazine är han en av de 40 rikaste personerna i USA.

1992-95 var han gift med Sheree Zampino och de fick sonen Trey Smith. 1997 gifte han om sig med skådespelerskan Jada Pinkett och de fick två barn tillsammans, Jaden Christopher Syre och Willow Camille Reign.

De värnar, som många hollywoodstjärnor, starkt om sitt privatliv och har aldrig bjudit in någon tidning till sitt hem tidigare. Dock öppnade de dörrarna för Architectural Digest 2011. Hemmet är beläget i Santa Monica Mountains i Kalifornien och smälter in vackert i naturen.

Många hantverkare var med och byggde huset, som tog flera år att färdigställa med material och influenser från hela världen. Det viktiga var att allt var handgjort, att man skulle kunna känna kärleken till hantverket i varje liten detalj i hela huset. Jada Pinkett berättar så här om huset i intervjun i Architectural Digest:

“It’s definitely a work in progress, Will and I were very young when we started the house, so it keeps on changing as we get older and understand how we really live in it. But whatever it becomes, the craftsmanship will always represent our union and the love of our family.”

 

will smith

Se hela reportaget och intervjun HÄR.

Eller se alla vackra bilder från hemmet ihop klippta på filmen här nedan.

Och här var hela kloka, vackra, roliga och smarta Smith-familjen med hos Oprah Winfery, 40 härliga minuter!

https://www.youtube.com/watch?v=t8-Xm8q57B8

 

Men rykten på webben, E! news och även på Wikipedia säger att Will älskar Sverige, svenska metalbandet Soliwork och att han 2004 köpte ett semesterhus här!

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma