Bäst julshoppingen i London!

Jag är nyss hemkommen från en riktigt julig helg i London! Såååååå mycket folk att det är helt ofattbart! (Och tålamodet testas -de luxe- när ALLA bumpar in i en, timme ut och timme in!)

Min favortibutik är Anthropologie på Regent Street och den gigantiska bokaffären Waterstones där man kan promenera runt i timmar och bläddra i alla vackra och intressanta böcker! Så det är ett måste varje gång jag kommer dit. Liksom de traditionella shoppingstråken runt Carnaby street och Oxford street för alla julklappar. Och Covent Garden får man ju inte missa med alla marknadsstånd och bra butiker runt om!

Och alla vackra julskyltningar är ett rent nöje i sig!

Det var fantastiskt roligt att se marknaden ”Wonderland” i Hyde Park. Tänk er Gröna Lund x10. Massor av åkattraktioner, små stånd av mat, godis och hantverk överallt, lotterier, skridskobana, curlingbana… osv osv….. och allt detta har de byggt upp i parken under bara två veckors tid… för att sedan stå i sju veckor och underhålla miljontals och åter miljontals människor.

IMG_0039

Carnaby street är charmigt och turistigt, men många bra butiker!

IMG_0055

Älskar skyltar! Dessa hänger inne i trendiga butiken Urban Outfitters.

IMG_0043

Ben Shermans butiker är trendigt klädda med kakel och grafiska element. Perfekt för den manliga och trendmedvetna skaran!

IMG_0092

Blev heeeeelt kär i dessa skor….. men NÄR ska jag använda dem?

IMG_0037

Mycket, mycket djur i inredningar överallt, på tallrikar, gardiner, prylar…. udda och kitschigt, men på något sätt alldeles fantastiskt kul och tilltalande. Denna tallrik fann jag hos Anthropologie.

IMG_0075

Julen i London är ALLT annat än lugn och stilfullt kombinerad. Här kan man köpa julpynt med alla typer av teman och färger!

IMG_0031

Att guld och djur är ett tema på det dukade julbordet syntes överallt!

IMG_0046 IMG_0047Och i Libertys skyltfönster glimmade guld, lila, grönt och orange för fullt.

Avslutar med en halvsuddig bild från tunnelbanan… är inte trapporna såååå snygga?IMG_0020

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma