Äntligen! Happy chic-stilen har kommit till Sverige!

För några år sedan tappade jag hakan när jag klev in i en inredningsbutik här i Stockholm och fann en Jonathan Adler vas. Jag hade ingen aning att hans produkter fanns i Sverige (även om det var i en extremt liten skala med några få utvalda produkter).

Sedan dess har jag väntat och väntat.

Och nu tyckts det hända något, efterfrågan på hans färgglada design har ökat och enligt hans pressagent håller de på att ”bearbeta den svenska marknaden”…… Det var väl på tiden!

Jonathans stil har beskrivits som ”Happy chic”…  med sin färgstarka inredning, spännande kontraster, lekfulla accenter, lyxiga material och symmetriska mönster har han skapat en stil som nästan är en mix av lyxig kitsch, glamour och art deco.

I år ser vi mycket blått, gult och guld i hans kollektion…. och kan man bli annat än glad när man ser hans möbler och genomtänkta inredningar?

jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic jonathan adler, happy chic

Vill du se fler inlägg om Jonathan kan du göra det HÄR och HÄR.

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma