Jag bojkottar pyntet!

Sista tiden har varit dåligt med uppdateringar på bloggen. Influensan tog ett hårt tag om mig under flera veckor…. och när jag äntligen trodde jag var frisk slog den till igen.

Oh well…… hur dekorerar ni till påsk?

Själv har jag bojkottat fjädrar och pynt totalt i år, av två anledningar.

1. Läste några dagar innan påsk det djurplågeri som pågår när man rycker fjädrarna av levande fåglar i Kina. Gick strax därefter till Ica, och mycket riktigt. På fjäderpåsen stod det fjädrar från Kina…. men mer om det i nästa blogginlägg….

2. Allt påskpynt är sååååååå fult. Gick runt i lite butiker innan påsk. Antingen är det galet färgstarkt, gulligt & pastelligt eller spetsar och fjädrar i lantlig shabby chic-stil….. Nä….blä… inget passar hemma hos mig.

Såååå, barnen fick sin äggletarrunda i morse, jag fick mitt kaffe och vi kokade lite ägg.

Och jag är rätt nöjd så! Glad Påsk på er alla fina bloggläsare!

royal copenhagen

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma