4 oslagbara tips till sommarfesten!

Vilka dagar vi haft! En riktig försmak av sommaren med gassande sol från morgon till kväll!

Och visst börjar man fundera på fester och sena sommarkvällar på verandan med goda vänner och en bit mat…..

Det finns fyra saker som gör en fest….

1. Många sittplatser 2. Det behöver inte vara mycket mat, men gärna förrätt. Alla kommer olika hungriga och då behöver man inte stressa med maten. 3. Plädar, det finns inget bättre än att sitta länge i sommarnatten.. invirad i en varm pläd! 4.Glöm för guds skull inte MYSBELYSNING! Tända ljus, lanternor, lyktor.. ett absolut måste om man vill njuta av den långa sommarnatten. Placera även ut solcellsbelysning runt om i trädgården och du får en spännande trädgård även kvällstid! Ikea har flera fina att välja på. ikea

Fler blogginlägg från Bohemchic

Senaste artiklarna från Härligt Hemma