Startsida / Inlägg

Vad läser du i höst? Tipsa!

av Cecilia Gustavsson

Nu börjar det bli riktigt höstigt och mörkt på kvällarna. Det sköna är att det verkligen är läsläge! Jag håller fortfarande på med Jonathan Litells rosade mastodontroman ”De välvilliga” om en naziofficer under Andra världskriget. På vänt är ”Karlstad zoologiska” av Hanna Hellquist. Och så har jag småbörjat i ”De oförglömliga” av Gabriella Ahlström, men det är fritidsläsning och sådan hinner jag inte så mycket.

Vad läser ni i höstmörkret – tipsa gärna hit till bloggen!

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB