Startsida / Inlägg

Ja tack, bjud mig på mingel! (fast jag är ansiktsblind)

av Cecilia Gustavsson

November får mig inte att hjula av lycka. Men trevliga inbjudningar piggar definitivt upp.

I kväll ska jag och chefen Lena på Forums höstfest. Hon är något av en mingelmästare, alltid trevlig och glad och vet vad hon ska säga. Det vet nog jag också, mitt problem är att jag är lite ansiktsblind, ni vet som kronprinsessan Victoria. Det händer alltid på sådana här tillställningar att någon hälsar igenkännande och möts av ett halvstelt leende från mig medan hjärnan går för högtryck: Vem f-n är detta?? Så om någon av er läser det här så vet ni varför jag ser konstig ut.

forum.jpg

 

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB