Startsida / Inlägg

”Läser du på platta eller?”

av Cecilia Gustavsson

Hoppsan, nu fick jag känna att jag inte hänger med i teknikutvecklingen. Jag släpar på mina böcker fram och tillbaka på cykeln, och tänker småländskt att läsplatta får man vänta med tllls de blir billiga. Det är ändå ingen som läser på sådana än.

Och så i dag när jag skulle få ett korr på en bok frågade en PR-chef. ”Läser du på platta eller bok?”

– Ehhh. Bok. Än så länge, lade jag till för att visa att jag åtminstone vet att läsplattor finns.

Men böcker är ju också… trevliga.

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark, Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB