Startsida / Inlägg

Hurra för mitt jobb och boktips

av Cecilia Gustavsson

Hur lyxigt får man ha det? Nu ”måste” jag läsa Bob Hanssons nya, helt galna roman”Vips, så blev det liv” och parallellt med den Paul Austers suveräna (hittills i alla fall) ”Den osynlige”. De är så otroligt olika varandra, men utmärkta på olika sätt.

Två andra riktigt bra pocketaktuella som jag läste nyligen är ”Maskarna på Carmine Street” av Håkan Nesser (en psykologisk thriller och en av hans bästa!) och den välskrivna Afghanistanskildringen ”Den förspillda vakan” av Nadeem Aslam.

Nyp i arm, nyp i arm – är det här verkligen ett riktigt arbete? 

Här, ett korr att längta till:

bild.jpg
augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB