Startsida / Inlägg

Pilutta dig, kära kollega

av Cecilia Gustavsson

Min kollega Sköna Helena försökte intervjua författaren Maria Sveland om det går att vara feminist och gift, men fick nej. Något senare fick jag göra en intressant intervju med henne om hennes nya bok, makt och livet som skild (ja, det var kanske därför hon inte ville prata om äktenskap). Hehe.

Intervjun kommer ut på nätet också, meddelar när.

Helena och jag hade långt tidigare identifierat våra inre bitterfittor, som ryter ifrån när vi behandlas sämre för att vi är kvinnor, och t o m sökt ett stipendium för att krama ur det kreativa ur dem. Titta vilken fin bild kollegan skapade då (men nej, vi fick inte några pengar trots detta, obegripligt eller hur?):

bitt.jpg

 

 

I

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB