Startsida / Inlägg

Sämsta bilden från mässan?

av Cecilia Gustavsson

Det måste sägas: Iphonen är trots allt en telefon, inte en kamera! Kolla den superdåliga bilden nedan, av författaren Erica Jong (som jag träffade i onsdags)  när hon intervjuas av Maria Sveland på mässan. Så usel bild att den  blev rolig, OBS, inte meningen att förminska kvinnor, hehe.

Det var ett intressant snack om feminism på 70-talet och nu. Nästa stora fråga måste bli att också förändra mansrollen på allvar tänker jag, annars kommer vi aldrig någon vart. Miin intervju med Jong hoppas jag dyker upp på nätet snart, den var inne i gårdagens Aftonbladet.

bild.jpg

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB