Startsida / Inlägg

Träffade Bob Hansson…

av Cecilia Gustavsson

…för att prata om hans nya roman ”Det sista vi har är våra kroppar”. Den har plötsligt blivit läskigt aktuell i och med det allt spändare läget i Israel och Palestina. Boken handlar nämligen om en israelisk soldat och en svensk fredsaktivist som – mot sin vilja – blir kära.

Bob Hansson ville utmana sina egna fördomar genom skrivandet – främst mot Israel och dess soldater.  

Det är alltid roligt att prata med honom, och det blev en hel del relationssnack förstås. Han lever nu som sambo och fick en son för fyra månader sedan – och hävdar bestämt att det är en myt att det behövs lite ångest för att vara kreativ. intervjun kommer i morgon på boksidorna.

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB