Startsida / Inlägg

Cecilia, vi ses på mässan!

av Helena Utter

Japp, nu drar det ihop sig. Imorgon tågar vi mot Göteborg. Alltid härligt att komma dit. Även om man på bokmässan kommer befinna sig i en bubbla som lika gärna kunde sväva omkring över den konungeliga hufvudstaden. Whatever.

Som ni ser preppar Cecilia för fullt för att intervjua internationella storheter och litterära giganter.

Och det gör faktiskt jag med!

Om ni kommer till Aftonbladets monter på fredag förmiddag så kan ni – bland mycket annat! – få se och höra Julia Skott som intervjuas av mig. Ja, jag kommer också att synas och höras då. Och det är det som man jag nu sitter här låtsas vara neurotisk inför.

Men inte bara det! Jag ska också intervjua Cecilia – själva värdbloggaren och min bänkkamrat på jobbet – och Ingalill Mosander.

Det här att jag bara intervjuar journalister… Det ställer ju vissa krav, hehe. Det ska bli en utmaning. Sitter och slipar på lite djävulska frågor att kasta in. Ingen går säker. Har ni några tips/önskefrågor så mejla mig!

Nu ska jag hem och packa. Platta skor får det bli. Jag är ju lång som en jävla stång. Har beordrat high heels till mina intervjupersoner. Eller styltor, valfritt. För det är också en sak, det finns ingen soffa eller stolar som man kan krypa ihop i och hoppas att ingen ser en, utan man får stå där och veckla ut sin gigantiska lekamen.

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB