Startsida / Inlägg

Urban megapicknick goes Stockholm!

av Eva-Jo Hancock
DEB ©iyanxavier , all rights reserved

 

Sugen på stadspicknick? Packa ner skumpa och vit mat … Samt två vita stolar och vit duk. Klä dig helt i vitt. Och gå på dejt med 10 000 andra på givet klockslag. Där har du Diner en blanc, ”Middag i vitt” – ett gerillafenomen som föddes i Paris och nu knoppar av sig. Den 8 augusti landar denna jättepicknick för första gången i Stockholm!

Platsen för evenemanget är hemligt till sista sekunden. Alla deltagare tar med sig tjusig vit mat, gärna gåslever, och lämplig bubblig dryck. På med finaste kläderna – och hatt förstås. Samt bord, stolar, kandelabrar och vita ljus. ”Det viktiga är att det är ELEGANT”, säger Aymeric Pasquier, som organiserar det hela.

Så här såg det ut för en dryg vecka sedan i Paris. Det var fantastiskt. Jag är den som sitter där till vänster, vid lyktstolpen (-: Det är ju synd att bilden inte visar alla skratt, all livemusik, all dans och skålar längs med de långa långa långborden…

Om du vill vara med: här kommer ett exklusivt insidetips…

Gå in på https://www.facebook.com/DinerEnBlanc.Stockholm?fref=ts

Skriv upp dig på väntelistan så kanske du har tur att få plats på inbjudningslistan… Den lär bli full rätt fort.

Men glöm inte: om du har turen att bli inbjuden och tackar ja, då kommer man. Come sun or rain. Om man tackar ja och gör en no show blir man portad från alla kommande års Diners en blanc. Ba’ satt du vet.

Vi ses i augusti! Nånstans i Stockholm…

foto: ©iyanxavier, all rights reserved

Läs mer på www.dinerenblanc.info

 

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Tobias Sahlén & Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB