Startsida / Inlägg

Sommar året runt på Hüttenpalast

av Johanna Paues, Berlin

Du ska inte lyssna på alla som påstår att sommaren är slut. Som att den skulle vara över bara för att semestern är det? Nädu. Än är det allt några sköna veckor kvar – och särskilt här i Berlin där september absolut räknas till sommarmånaderna.

Men, för dig som inte kan låta bli att höstdeppa redan nu har jag en lösning på hur du kan förlänga sommaren, och det utan att åka till några exotiska breddgrader. Boka en säng på Hüttenpalast. Inomhuscampingen i Berlin som erbjuder sommarfeeling året om.

Hotellet, som alltså består av ett gäng husvagnar och småstugor, ligger inne i en gammal fabrik som inretts som en campingplats. På morgonen levereras en påse frallor till din dörr, kaffet får du i en termos. Allt för att du ska kunna njuta av en skön frukost i din ”trädgård”. Sommar, höst, vinter som vår.

HB & Schwalbe aussen 4090 kleine Schwester_aussen

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB