Startsida / Inlägg

Dagens local: Danska journalisten Karen Sofie

av Johanna Paues, Berlin
karensofie

Vem: Karen Sofie Egebo, 25 år och från Danmark, har bott i Berlin från och till sedan 2010. Jobbar som journalist.
Var: på The Barn, ett kafé i Mitte.

Varför Berlin?
– Jag känner mig hemma här. Det finns så mycket att hämta inspiration från, det är oförutsägbart och spännande. Jag är verkligen förälskad i den här stan – ibland måste jag nypa jag mig själv i armen, kan liksom inte fatta att jag verkligen bor här.

Vad ska du göra i dag?
– Jag ska fira! I dag fick jag veta att jag, efter över två månaders intensivt letande, fått ett förstahandskontrakt på en lägenhet. Den ligger i Neukölln, precis där jag helst vill bo. Och så ska jag göra research på en artikel jag ska skriva, och dricka mera kaffe.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB