Startsida / Inlägg

Kändisar och deras konst

av Petter Larsson, London

Jag intervjuade hjärtekrossarna i One Direction i höstas. Trots att mötet skedde i ett gammalt industriområde i norra London så hade ett hundratal tonårstjejer letat sig dit. Många vill följa med stjärnan Harry Styles hem. Men eftersom diverse lagar gör det svårt kan man nöja sig med att nedan se hur det kommer att se ut i hans hem:

Styles stil.
Styles stil.

Detta konstverk, eller i alla fall delen längst till höger, hade han redan köpt för £2800 (ca 30 lax) när jag anlände till öppningen av popup-galleriet Loughran Gallerys ettårsjubileumsutställning ”One” i Southwark.

Styles tavla, samt verk från Damien Hirst och Marc Quinn, finns att se på 50 Holland Street, SE1 9FU (bakom Tate Modern) tills på fredag den 20 december.

IMG_2114
Konstikonen Damien Hirst har bytt uppstoppade djur i akvarium mot fjärilvingar i en ram.

I lördags träffade jag Harry Styles syster genom gemensamma bekanta och i söndags hamnade jag bredvid filmstjärnan Benedict Cumberbatch på herrtoan. Närheten av världskändisar skänker verkligen ett ljus i Londonmörkret, även om man helst skulle erkänna att man inte bryr sig.

 • Tjänstgörande redaktör: Petter J Larsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB