Startsida / Inlägg

Inspirera mig: Dejtfina i ett nafs

av Katarina Wendelin

Love is in the air – dags för dejt! Äkta makarna Lotta och Patrik ville hemskt gärna göra sig fina för varandra och vi hjälpte naturligtvis till!

text KATARINA WENDELIN  foto ANGELICA SÖDERBERG, AGNETA ELMEGÅRD
styling HANNAH WIDELL & AMANDA SCHULMAN  stylingassistent LINDA ZETTERLUND MILLERUD makeup ANNA FRID hår ANNA JONSSON/DEEVI STHLM tack till DEEVI STHLM/Deevisthlm.se och Annajonsson.se

 

FÖRE

Varför anmälde du dig till ”Inspirera mig”?
– Jag låg och läste någon av tjejernas bloggar där det stod att de nu sökte par till ”Inspirera mig” vilket jag tyckte verkade jättekul. I mars har vi dessutom biljetter till ”Schulman show” och man kan ju inte se ut hur som helst när man ska till Stockholm, haha. Patrik och jag har sett likadana ut väldigt länge så det är roligt att prova något nytt! Han var tveksam till en början och sa att han måste jobba men nu tror jag att han är lika förväntansfull som jag.

Hur ser du ut till vardags?

Lotta

Lotta Löfgren

Ålder: 41 år.

Familj: Maken Patrik och barnen Gustav, 17, Alfred, 11, och Ludvig, 9 år.

Bor: Borlänge.

Gör: Personlig assistent.

– Gud… Jag jobbar som personlig assistent så jag är praktiskt klädd på jobbet. Privat går jag nog klädd…
– I onepiece, flikar Patrik in.

Lotta fortsätter:
– Haha, nej! Jag har massor av fina saker men klär mig i samma gamla vanliga tröjor. Håret brykar jag ha i tofs eller bara utsläppt.

Är det något speciellt du verkligen vill förändra?
– Jag har aldrig blivit sminkad så det ska bli kul att se vad man kan hitta på där. Annars provar jag gärna någon oväntad färg rent klädmässigt. Jag har inte så mycket nytt i min garderob – jag älskar loppisar och köper mycket secondhand.

Vad vill du absolut inte göra?
– Jag vill inte ha kort hår, skinnbrallor eller lackfodral, haha.

 

 

Patrik

Patrik Löfgren

Ålder: 39 år.

Familj: Frun Lotta och barnen Gustav, 17, Alfred, 11, och
Ludvig, 9 år.

Bor: Borlänge.

Gör: Personlig assistent.

Varför anmälde du dig till ”Inspirera mig”?
– Lotta anmälde ju mig, haha. Jag trodde inte att det var sant! Men jag har inget att förlora och tycker bara att det är kul.

Hur ser du ut till vardags?
– Jag bär alltid jeans och t-shirt och är över huvud taget inte modeintresserad.

Är det något speciellt du verkligen vill förändra?
– Håret ska bli kul att klippa eftersom jag klippt mig själv i 20 år. Jag ser verkligen för jävlig ut i håret…

Vad vill du absolut inte göra?
– Nej, jag är öppen för allt!

 

 

EFTER

 

             

Lotta:
– Det känns otroligt bra! Jag tvekade många gånger längs med vägen – kan jag verkligen ha det här, kan jag verkligen se ut så här – men helheten blev ju helt otrolig! Jag älskar min nya hårfärg, den är jag nog mest nöjd med, och tycker att det är bra att jag kan bära frisyren både naturligt lockig och plattad. Till fest kommer jag absolut att sminka mig precis så här, och när Patrik och jag ska ut på dejt. Dessutom tipsade sminkösen mig om att jag visst kan ha röda naglar fast de inte är långa så jag ska börja måla dem. Jag har aldrig burit en sådan här kjol och blus och har haft som regel att blusen måste hänga över kjolen eller byxorna, men nu är jag positivt överraskad! Tänk om jag, när jag var 15 år, vetat om att jag skulle få så här mycket komplimanger för mitt tjocka hår och mina stora läppar som jag gjorde allt för att dölja – de här dagarna har varit en riktig egoboost!

Patrik om Lotta:
– Lotta blev jättefin! Jag vill gärna se henne klädd så här igen och jag ÄLSKAR hennes hår.

 

            

Patrik:
– Jag är jättenöjd! Outfiten känns somrig och jag kan absolut tänka mig att klä mig så här i framtiden. Även om det är ovant så är det inte konstigt, det känns naturligt för mig och så fort jag fick på mig plaggen kände jag att det här är kläder jag vill ha. Frisyren känns mycket mer mogen och snyggare än förut. Jag kommer nog inte att sminka mig i framtiden men jag känner mig inte alls målad. Helheten är himla bra, är supernöjd.

Lotta om Patrik:
– Patrik blev verkligen jättesnygg och det är kul att se honom i något annat än blåjeans. Frisyren är min favorit – håret ser tjockt och härligt ut!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB